Timp de citire: 4 min

Ce mănânci înainte și după sport?

12 april 2024|Nutriție

Când te antrenezi din nou, ai grijă de obicei și de alimentația ta. Este o decizie înțeleaptă, pentru că ceea ce mănânci determină cum performezi și cum te simți. În plus, vrei să te asiguri că ridicatul și împinsul nu au fost în zadar.

În acest articol îți vom spune ce ar trebui să mănânci cel mai bine în jurul antrenamentelor tale și dacă momentul meselor tale contează.

Este important momentul meselor?

Într-o oarecare măsură. Momentul meselor influențează performanța ta, dar este mult mai important ceea ce mănânci. Raportul macronutrienților (carbohidrați, proteine, grăsimi), calitatea și cantitatea alimentelor tale sunt de fapt mult mai importante decât orele exacte la care mănânci. Ține minte asta: atât timp cât nu ești un sportiv de top sau un atlet de competiție, momentul meselor nu este atât de important.

Proteina nr. 1 din plante

Crește-ți nivelul de proteine sau ajută la refacerea mușchilor după antrenament cu Orangefit Protein. Cel mai bun shake de proteine vegetale din Europa!

Descoperă proteinele!

Gustare sănătoasă

Bun pentru drum, la muncă și mereu în sertarul cu gustări. Bara de proteine Orangefit este gustarea sănătoasă ideală. Încearc-o singur!

Comandă Bara de Proteine!