Politica de retur

Nu ești mulțumit(ă) de unul dintre produsele noastre sau nu ți-a plăcut ceva? Ne pare rău să auzim asta, dar nu e nicio problemă. Îți garantăm rambursarea sumei achitate, iar tu poți să ne returnezi comanda și să-ți primești banii înapoi. Fără întrebări, chiar dacă ambalajul a fost deschis. Cum funcționează? Citește în continuare. 

Cum poți returna produsele

  • Trimite-ne un email la hallo@orangefit.nl și spune-ne că dorești să returnezi o comandă (sau o parte a unei comenzi).

Care sunt termenele și condițiile? 

  • Poți returna o comandă în interval de maximum 14 zile de la primirea acesteia
  • Dintr-un pachet pot lipsi maximum 5 cupe sau 10% (pentru vitamine și minerale) din conținut
  • Coletele returnate sunt cântărite și verificate după primire 
  • Costurile de transport pentru comenzile returnate sunt suportate de tine 
  • Retururile sunt posibile numai dacă ai plasat comanda pe site-ul nostru web
  • Dacă ai primit în comandă produse care fac parte dintr-un pachet (un shaker, de exemplu), trebuie să le returnezi și pe acestea

Dreptul de retragere

Ai dreptul să anulezi comanda în interval de 14 zile. Dacă nu vrei să o primești, nu trebuie să ne spui care este motivul. Perioada de retragere expiră în interval de 14 zile de la data la care tu (sau un terț desemnat de tine, altul decât transportatorul) ai intrat în posesia produsului.

Pentru ca dreptul de retragere să intre în vigoare, trebuie să ne informezi printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, în scris, prin poștă, prin fax sau e-mail) că te retragi din contract. Sună complicat, știm, dar pentru a simplifica procesul am pregătit un model de formular de retragere pe care îl poți utiliza, dar nu ești obligat(ă) să faci aceasta. Pentru a întruni condițiile perioadei de retragere, va fi suficient să ne trimiți notificarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de returnare de 14 zile. Modalitatea cea mai rapidă și ușoară de a face acest lucru este să completezi pur și simplu formularul nostru de retur.

Dacă te retragi din contract, ți se vor rambursa toate plățile efectuate până atunci, inclusiv costurile de livrare (dar excluzând orice costuri suplimentare care au fost suportate din cauza alegerii altor modalități de livrare decât cea mai ieftină oferită de noi) în termen de maximum 14 zile de la informarea noastră cu privire la decizia ta de a anula acordul contractual.

Dacă returnezi doar o parte a comenzii, costurile de transport aferente returului nu vor fi rambursate. Îți vom rambursa suma plătită folosind aceeași modalitate de plată pe care ai folosit-o inițial, cu excepția cazului în care ai stabilit explicit altceva; în orice caz, nu vor fi percepute costuri pentru rambursare. Putem reține suma aferentă rambursării până când primim produsele înapoi, sau până când ai demonstrat că ai returnat produsele.

Trebuie să returnezi sau să predai produsele cel târziu în termen de 14 zile de la data la care ne-ai trimis notificarea cu privire la decizia de retragere din contract. Mai pe scurt: dacă data trimiterii returului se încadrează în acest interval de 14 zile, ești în grafic. Costurile directe asociate returului comenzii tale sunt suportate de tine. 

Adresa pentru retururi este:

Orangefit B.V.

În atenția: Departamentului Retururi

Parelweg 12

1812 RS Alkmaar