Timp de citire: 5 min

Calculul necesarului caloric? Calcularea caloriilor necesare

21 april 2024|Lifestyle

Curios să afli câte calorii ai nevoie? Calculează-ți necesarul zilnic de calorii cu ajutorul Calculatorului de Calorii. Indiferent dacă vrei să creezi un deficit caloric pentru a slăbi, să rămâi la aceeași greutate sau să îți crești aportul caloric pentru construirea mușchilor, cu ajutorul nostru poți calcula ușor numărul de calorii necesare pentru propriul tău corp și obiectivele tale.

  Calculator de Calorii

  Calculează ușor câte calorii ai nevoie pentru a slăbi, a lua în greutate sau pentru a rămâne la aceeași greutate. În medie, se presupune că pentru menținerea greutății se consumă 2000 de calorii pentru o femeie și 2500 kcal pentru un bărbat, dar această recomandare nu ia în considerare construcția corpului tău, vârsta, stilul de viață și obiectivele tale. Calculatorul de Calorii Orangefit face acest lucru și calculează necesarul tău personal de calorii pe zi pe baza unei formule științifice!

  Informațiile tale

  Formule pentru calculul caloriilor

  Formula pe care am folosit-o pentru instrumentul nostru de Calculator este formula Harris Benedict revizuită. (2) Aceasta ia în considerare următoarele variabile:

  • Sex
  • Lungime
  • Greutate
  • Vârstă
  • Nivelul tău de activitate
  • Cât de mult faci sport
  • Obiectivul tău

  Necesarul tău de calorii se va schimba încontinuu

  Pe măsură ce pierzi în greutate sau câștigi, greutatea ta și formula de mai sus se vor schimba. Pentru a continua să slăbești sau să câștigi în greutate, va trebui să recalculezi aproximativ necesarul tău de calorii la fiecare lună.

  Recomandarea noastră este să nu faci deficite calorice sau surplusuri prea mari. Menține-l la maxim 10-20% sub sau peste necesarul tău zilnic de calorii, sau o diferență de 500 de calorii. Concentrează-te în special pe schimbarea stilului tău de viață. Acest lucru te va menține pe termen lung și va evita să revii la vechile obiceiuri. 

  Shake-ul nr. 1 pentru regim

  Orangefit Diet este shake-ul nostru complet de masă. Conține toți nutrienții de care ai nevoie să-ți ții burta fericită pentru ore în șir.

  Comandă Diet!