SIMPLU. PROFESIONIST. AXAT PE OBIECTIVE.

Sfaturi nutriționalepersonalizate

Atinge-ți obiectivele cu un plan personal de nutriție

Comandă pachetul de slăbit de la Orangefit (promoție temporară) sau 2 pungi de Protein sau Blend de la Orangefit Blendși experții noștri vor crea un plan nutrițional personalizat pentru tine, bazat pe preferințele și pe stilul tău de viață. Atinge-ți obiectivele fără efort cu ajutorul sfaturilor noastre și al planului de mese complex. Vrei să știi ce conțin programele noastre? E ceva normal. Ne face plăcere să-ți dăm aceste informații.

Plan de nutriție simplu, fără bătăi de cap

Vrei să slăbești sau să te îngrași sau pur și simplu vrei să te simți mai bine în pielea ta? Cu planul tău personal de nutriție vei ști cu exactitate cum să-ți atingi obiectivele. Alege Diet dacă vrei să scapi de câteva kilograme sau să te menții. Vrei să te îngrași? Atunci optează pentru Protein sau Blend.

Planificarea meselor poate fi complicată și consumă foarte mult timp. Din fericire, instructorii noștri în nutriție au o experiență bogată în acest domeniu. Așa că te poți baza pe ei. Tot ce trebuie să faci este să ne spui care sunt preferințele tale după ce plasezi comanda. Aceștia vor crea imediat un plan pentru tine.

Iată cum arată programul tău

Planul tău de nutriție va conține mese delicioase și sănătoase și gustări hrănitoare. Nu te vei plictisi, pentru că ai 5 meniuri în fiecare zi. Pe lângă planul tău de nutriție, vei primi și liste utile cu variații alternative și sfaturi despre sănătate și nutriție. Urmezi deja un regim bazat 100% pe plante? Nicio problemă!

Cum funcționează?

După ce plasezi comanda, vei primi o invitație prin e-mail prin care obții acces gratuit la sfaturile nutriționale Orangefit. Tot ce îți rămâne de făcut este să ne spui care sunt preferințele tale. Obiectivele tale, greutatea, înălțimea și preferințele. Apoi vom începe să-ți creăm planul. De obicei primești planul de nutriție în următoarea zi lucrătoare!