Timp de citire: 4 min

Slăbit rapid? Se poate, dar fă-o în stilul Orangefit

7 april 2023|Lifestyle

Slăbire responsabilă, ușoară și rapidă. Sunt aceste trei cuvinte care merg împreună? Online găsești multe site-uri care susțin că da. Dar poate fi asta posibil? Răspunsul scurt: da, se poate, dacă o faci bine cel puțin! Îți explicăm cu plăcere cum să faci asta.

Cum funcționează slăbirea

Energia pe care corpul tău o primește și o consumă o exprimăm în calorii. În principiu, slăbirea este destul de simplă: trebuie să consumi mai multe calorii decât primești. Poți să faci mai mult sport, astfel încât să arzi mai multe calorii. Dar poți, de asemenea, să creezi un deficit caloric prin a mânca mai puțin/sănătos. Sau o combinație, desigur.

Atunci când consumi în medie aceeași cantitate de calorii pe care o arzi într-o zi, vei rămâne la greutatea ta actuală. Dar când arzi mai puține calorii, corpul tău totuși trebuie să-și procure undeva energia pentru a continua să funcționeze. Începe să folosească rezervele pe care le-ai construit: carbohidrați, proteine și în cele din urmă grăsime.

Shake-ul nr. 1 pentru regim

Orangefit Diet este shake-ul nostru complet de masă. Conține toți nutrienții de care ai nevoie să-ți ții burta fericită pentru ore în șir.

Comandă Diet!

Gustare sănătoasă

Bun pentru drum, la muncă și mereu în sertarul cu gustări. Bara de proteine Orangefit este gustarea sănătoasă ideală. Încearc-o singur!

Comandă Bara de Proteine!

Schimbarea de stil de viață pentru rezultate durabile

Odată ce ating greutatea dorită, mulți oameni fac greșeala de a reveni la vechile lor obiceiuri. Reiau gustările nesănătoase și renunță la activitățile sportive

Păcat, pentru că astfel îți aduci rapid mai multe calorii decât consumi și revii încet la vechea greutate. Apoi trebuie să începi din nou de la început.

Pentru a rămâne la greutatea dorită, este nevoie de o schimbare durabilă. Alimentația sănătoasă și sportul trebuie să devină cu adevărat parte din stilul tău de viață. Acest lucru îți aduce nu doar un corp mai tonifiat, ci și multe alte beneficii.

Noi te ajutăm să slăbești sănătos

La Orangefit, nu eram niciodată fani ai substituenților de masă sau a shake-urilor de slăbire. Dar înțelegem că pot fi un sprijin util în procesul de slăbire. Fac consumul de calorii mai clar și te ajută să reduci aportul de calorii.

De aceea, am creat propriul nostru shake de slăbire care respectă standardele Orangefit! Este complet, bogat în proteine, bogat în fibre și fără adaos de zahăr.