Povestea noastră

Let's Create A Fitter World

Go green - Vegan friendly

Încă din 2014, Orangefit revoluționează lumea shake-urilor cu formule durabile bazate pe plante, transformând obiceiurile sănătoase într-o experiență plăcută.

Produsele noastre sunt 100% pe bază de plante. Ingredientele pe care le folosim sunt selectate pentru efectele lor pozitive asupra corpului tău și beneficiile pe care i le aduc. Ne dedicăm în mod constant să perfecționăm aromele și formulele, chiar dacă acest proces poate dura până la un an. Lucrurile care contează pentru tine sunt prioritatea noastră. Cu Orangefit, poți avea încredere că produsele pe care le consumi sunt cele mai bune pentru tine, fără a verifica etichetele.

Zi de zi căutăm modalități de a deveni mai buni. Suntem hotărâți să depunem tot efortul posibil, exact ca și tine. Orangefit s-a transformat într-o comunitate unită de oameni cu aceleași valori. Acest lucru este extrem de valoros pentru noi. Ne place să învățăm unii de la alții și suntem încântați să ascultăm părerile tale, dacă dorești să le împărtășești.

Alimente cu nenumărate beneficii

Orangefit este prietenul care-ți va fi mereu aproape

Sănătatea ta este prioritatea noastră principală și depunem toate eforturile pentru a-ți oferi produse de cea mai înaltă calitate și cele mai bune servicii posibile. Produsele noastre sunt frecvent recomandate de dieteticieni, nutriționiști și chiar medici. Orangefit dorește să inspire atât generațiile actuale, cât și pe cele viitoare să se simtă mereu în formă. În plus, consumul mai multor alimente pe bază de plante este benefic atât pentru tine, cât și pentru planetă.

Create A Fitter WorldFitter World
 • Sănătate și puritate
  Sănătate și puritate

  Un corp sănătos, o minte sănătoasă: acestea sunt prioritățile noastre. Suntem autentici. Suntem aici pentru tine. Putere pură din plante.

 • Transparență și onestitate
  Transparență și onestitate

  Nu facem niciodată promisiuni pe care nu le putem ține. Te ascultăm întotdeauna și ne adaptăm nevoilor tale.

 • Accesibil și premium
  Accesibil și premium

  Selectăm ingrediente de calitate și folosim metode de producție fiabile. Reevaluăm constant impactul nostru asupra planetei. Orangefit dorește să ofere produse pe bază de plante accesibile pentru toți.

Povestea Orangefit®

Op de foto:  Founder Rens Slik (rechts) & Co-Founder Max Blaauboer.

„Când ne-am început activitatea, eram doar doi tineri care își propuseseră să facă schimbări în sectorul proteinelor.”

Celelalte branduri se concentrau asupra performanțelor din sala de sport, însă noi ne-am concentrat asupra stilului de viață încă de la început. Ne-am propus să creăm o lume mai în formă.

Piața gândea încă în termeni tradiționali. Zerul de origine animală era principalul ingredient folosit și toate shake-urile proteice erau variații ale unui milkshake: pline de lapte și îndulcitori. Și aceasta era o problemă, deoarece multe persoane nu puteau tolera aceste substanțe. Rezultatul? Crampe, probleme dermatologice și alte simptome.

În imagine: fondatorul Rens Slik (dreapta) și co-fondatorul Max Blaauboer.

Fitgreen

„Lumea era deja prea în tonuri de gri, era momentul potrivit pentru puțin portocaliu!”

Nu existau înlocuitori buni, nici măcar pentru cei care căutau să facă alegeri durabile, care căutau să nu afecteze animalele. Singurele shake-uri vegane de pe piață de la acea vreme erau departe de a fi delicioase.

Doream să îmbunătățim situația de fapt, să demonstrăm că se poate: să creăm un shake proteic pe bază de plante, fără toții aditivii nedoriți. Cu o textură cremoasă, cu un aspect proaspăt, care să dea energie. Am făcut tot ce ne-a stat în putință.

Orangefit Founder Rens met de eerste batch Orangefit Protein

Primul lot de Protein de la Orangefit®

Protein

Nu era foarte portocaliu :) Dar era un prim pas în direcția dorită

Protein

Ne-am prezentat produsele cu mândrie

După multe ore suplimentare, zeci de mostre și sute de cupe de proteină, am lansat prima pungă de proteină de la Orangefit. Gustul nu era încă perfect, dar am reușit să creăm un produs cu care ne mândream. Ne-am numărat printre primele companii care au lansat un shake proteic pe bază de plante și suntem încă prima marcă europeană cu o gamă de produse 100% pe bază de plante.

De la shake-uri vegane la o revoluție globală

Suntem aici pentru a-ți face ziua mai frumoasă

În prezent, ajutăm mii de persoane cu produsele noastre pe bază de plante. De la shake-uri proteice potrivite pentru vegani la gama completă de produse vegane, Orangefit vine în ajutorul celor care au adoptat un stil de viață cu alimentație pe bază de plante. Mai mult, numărul celor care nu mai doresc să consume produse animale sau nesustenabile crește tot mai mult.

Orangefit vrea să fie o soluție pentru toți cei care doresc să se bucure de viață la maximum. Aici nu cumperi doar un produs. Suntem ca un antrenor de fitness portabil, pe care îl poți lua cu tine oriunde. De la consultații gratuite cu experții Orangefit, la sfaturi nutriționale și rețete la articole săptămânale publicate pe blog, îndrumările noastre sunt un avantaj pentru tine și ceva care vine de la sine pentru noi.

Nu contează ce vârstă ai, 20 sau 80 de ani, dacă ești un atlet profesionist, un artist de circ sau dacă doar încerci să faci ce este mai bine pentru tine. Credem că toată lumea merită o alternativă sănătoasă și mai „verde”. Un stil de viață sănătos este sinonim și cu o planetă sănătoasă.

100% reciclabil

Ambalajele noastre pot conține plastic, dar acesta este 100% reciclabil. Primele ambalaje de acest fel din Europa. Pungile noastre reciclabile ocupă mai puțin loc decât borcanele mari convenționale. Știai că o încărcătură poate conține 20.000 de pungi, însă doar 500 de borcane? Aceasta înseamnă că nu trebuie să facem mai multe drumuri.

Iar acesta este doar începutul. Depunem eforturi pentru a fi tot mai sustenabili, în fiecare zi.

Visul viitorului

Pand

Următorul nivel

Orangefit își propune să fie marca nr. 1, la nivel mondial, în sectorul shake-urilor pe bază de plante produse sustenabil.

Vom continua să facem tot posibilul pentru a dezvolta cele mai bune, sănătoase și sustenabile produse pe bază de plante, care să îmbunătățească și să le facă viața mai ușoară membrilor comunității Orangefit.

Iar pentru că acesta este momentul în care ne extindem pe piața europeană a nutriției pe bază de plante, avem tot mai multe posibilități de a ne îmbunătăți și mai mult procesele și lanțul nostru.

Însă un lucru nu se va schimba: nu ne vom schimba niciodată abordarea personală. Tu ești prioritatea noastră și vom fi tot mai buni pentru a te inspira și pe tine în acest sens.

Let's Create A Fitter World!