Timp de citire: 4 min

Cum obții mai multă energie? Încearcă aceste 8 sfaturi!

4 november 2022|Lifestyle

După o zi de muncă obișnuită, te prăbușești pe canapea. Ești complet epuizat. Acest sentiment de oboseală te-a cuprins din ce în ce mai des în ultima vreme. De unde vine oare? Și cum poți obține din nou mai multă energie? În acest articol, împărtășim opt sfaturi pentru a obține mai multă energie.

De ce ai mai puțină energie

Poate ai avut o zi aglomerată, ai dormit prost sau ai mâncat prea puțin. Uneori, pur și simplu ai puțină energie. Cauza și soluția sunt de obicei ușor de găsit în aceste situații. Dar atunci când ai senzația că ai în mod constant mai puțină energie, cauza, din păcate, este adesea mai puțin evidentă.

O senzație generală de oboseală este provocată în principal de prea puțină mișcare și/sau probleme psihice (1), dar și aspecte precum alimentația sănătoasă, consumul suficient de apă și expunerea la soare pot juca un rol.

Sfaturi pentru mai multă energie

Nu știi de unde vine oboseala ta? Parcurge sfaturile de mai jos și descoperă de unde provine problema la tine.

1. Mai mult sport și mișcare

Cercetările arată că oboseala este principala cauză pentru care oamenii nu fac suficient sport și mișcare (2). Ironic, soluția pentru oboseală este adesea găsită în mai multă mișcare (3, 4).

Prin sport regulat, celulele tale ard mai multă energie, iar oxigenul este distribuit în tot corpul. Mișcarea contribuie și la scăderea nivelurilor de hormoni de stres, precum adrenalina și cortizolul, ceea ce îți oferă mai multă energie și îmbunătățește calitatea somnului (5).

Suc verde la superlativ

Satisfacerea necesarului tău zilnic de vitamine nu mai este o provocare. Cu sucul nostru verde, vei beneficia de 24 de tipuri diferite de legume și fructe.

Descoperă Verziile

Fix acel ceva în plus

Vitaminele și mineralele noastre de înaltă calitate sunt de origine vegetală, durabile și de cea mai pură calitate

Descoperă vitaminele noastre